סדנת בישול טבעוני

הבישול הטבעוני טעים, עשיר, בריא, מזין, צבעוני, יצירתי ועוד! 

הצטרפו לסדנת בישול הכוללת 4 מפגשים בהם נכיר שפע דגנים, קטניות וירקות ונלמד איך להכין מהם ארוחות טעימות, מזינות ומגוונות, התומכות בתרגול היוגה, תוך הכרת טכניקות בישול שונות וזאת כדי שנוכל להנות כמה שיותר מארוחות פרי ידינו ובהדרגה להפחית את התלות באוכל קנוי ותעשייתי.

מפגש ראשון:
קציצות עדשים כתומות ללא גלוטן
קינואה עם כרובית אפויה בתנור
מרק כתום ריחני עם קרוטוני פסטו פריכים

מפגש שני:
קציצות מנגולד עם טופו קמח חומוס ועשבי תיבול
פסטה מקמח עדשים/איטריות אורז רחבות ברוטב בטטה שמנת חורפי
מרק ירקות ירוקים אסייתי

מפגש שלישי:
קציצות טופו ברוטב כתום
אורז פרא עם סלרי, ירקות אפויים ואגוזי מלך
מאפינס תרד לימים עמוסים
קרם חצילים

מפגש רביעי:
מאפה אטריות וכרובית בתנור
מרק קובה סלק
סלט גרגירי חומוס על עגבניות שרי מיובשות בתנור, קישואים וירוקים


את הסדנה  תעביר נועה, מורה ליוגה ומלווה נשים בהיריון ואחרי לידה בדרך היוגה. מרגע שנחשפה לראשונה לתרגול היוגה הבינה שרוצה ליצור שינוי באורך החיים כדי להרגיש יותר טוב ולחיות יותר טוב, כחלק משינוי הרגלים והקניית הרגלים חדשים, נחשפה גם להשפעה של התזונה על החיים וחקרה את זה לעומק. מאז ועד היום תרגול היוגה מהווה עוגן ותמיכה ברגעי משבר וגם שמחה.

מעוניינים בפרטים או שיעור התנסות ?

השאירו פרטים ונחזור אליכם עוד היום !